středa 27. ledna 2016

Hotel in Riga


Minulý víkend jsme s Mužem navštívili Rigu. Nejde zrovna o populární destinaci, což je velká škoda. Moc jsme si pobyt užili, prošli jsme památky, ochutnali místní kuchyni, na jeden den jsme si půjčili auto a vyrazili po okolí. Ale tento blog je zaměření na bydlení a proto bych vám ráda ukázala fotky hotelu, kde jsme byli ubytovaní.



Šlo o hotel Secret Garden v centru Rigy, přímo naproti Domu Černohlavců. Atmosféra byla úžasná, stejně jako starobylý styl. Co jsme ovšem ocenili nejvíc bylo úžasné teplo v pokoji a hebké povlečení :D Měli jsme i terasu, kterou jsme bohužel v zimě a sněhu nevyužili. Každopádně ubytování doporučujeme!




Taky vám koupelna připadá úžasná? Krásné dlaždice, krásné umyvadlo a všechno se skvěle doplňovalo!




Terasa a výhled z terasy. Zímní a krásné...

Pokud jste Pobaltí ještě nenavštívili, vřele vám ho doporučuji. Lidé byli přátelští, jídlo výborné a ceny podobné těm u nás. Naše národy si jsou dost podobné, takže se zde určitě budete cítit skvěle.

Mějte se krásně!
Alex

2 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, můžu se zeptat od jaké společnosti jste si auto půjčili? Chystáme se také do Rigy (a do Estonska), ale na internetu je málo informací, protože to není tak profláklá destinace... Díky moc, Lucie :)

    OdpovědětVymazat