úterý 8. prosince 2015

New in!



Je to neuvěřitelné, ale před pár dny si Muž vyzvedl klíče od nového miláčka. A není to auto, jak by si přála asi většina mužů, je to úžasná garsonka, která v nás po menších peripetiích s papírováním našla milující majitele! Volejte sláva a tři dny se radujte!


Byteček sestává z jednoho pokoje, koupelny spojené s toaletou a poměrně prostorné chodby. V pokoji se nachází kuchyňský kout vybavený troubou, sporákem a lednicí, a patro na spaní. Nikdy jsem neměla moc ráda patra, ale když už ho sem bývalí majitelé nechali udělat, prosím. Třeba v něm najdu zalíbení a je pravda, že s prostorem pod ním mám už smělé plány. Těším se, těším... Byt se prodával zařízený, takže je zde i nějaký ten nábytek, ale uvidíme, co z toho si necháme.


Co na bytečku miluju:
  • Kuchyňský kout - divili byste se, ale taková samozřejmá věc není úplně samozřejmost. Já jej v garsonce nemám. Tenhle má navíc krásné barvy obkladů. 
  • Okno v koupelně - další nesamozřejmost dnešní doby. Máte v bytě okno v koupelně? 
  • Světlé dřevo - nemám ráda, když se malé prostory zabijí něčím tmavým. 
  • Konzole na závěs - se závěsem se dá úplně vyhrát, už se těším, na co přijdu. 
  • Poloha - úplně nejpodstatnější bod při výběru bytu. Do centra to je jen co by kamenem dohodil.

Abych nechrlila jen samá superlativa, spousta věcí se mi také nelíbí. Co předěláme hned jak to bude finančně možné?
  • Prostor pod patrem - pochybuju, že by někdo pod patrem pracoval na barové židli. Stůl i židle půjdou. 
  • Pár kusů nábytku - jmenovitě konferenční stolek, nepojmenovatelné šedé stolky a ratanová skříňka v kouleně jsou dost hrozné. Také nejlevnější skříně z Ikei do rohu příliš nezapadají. 
  • Obklady v koupelně a sprchový kout - s touhle změnou si trochu počkáme... Ale pak to bude lítat, už jste jistě zaznamenali moje nároky na koupelny, haha. 


Bude to výzva, ale těším se. Malovat se zatím nechystáme, říkám si, že by to mohlo počkat až do rekonstrukce koupelny... Byteček je relativně nový a očividně ne moc využívaný, takže se na zařizování určitě těší stejně jako my!



Alex


Žádné komentáře:

Okomentovat